BONUS Əhatə | UFC 294: MAHAÇEV VS VOLKANOVSKI 2

Gecənin Performansı Bonusları

Gecənin tamaşası: İslam Mahaçev

Əgər onların ilk görüşü hər hansı bir şübhə və ya sual yaratdısa, İslam Mahaçev bu axşam onlara qəti şəkildə cavab verdi və oyunun ən yüngül çəkisi statusunu möhkəmləndirdi. Onun on üç ardıcıl qələbəsi nəinki aktiv UFC döyüşçüləri arasında ən uzun qələbə seriyasıdır, həm də bütün zamanların üçüncü ən uzun qələbəsidir və Mahaçev başa çatmaqdan çox uzaqdır. Bütün bu on üç qələbə arasında onun yüngül çəki çempionunun ilk raundda baş zərbəsi KO-su ən təsir edicidir. O, UFC tarixində bir zərbədən irəli gələn titul döyüşündə finişə çatan 11-ci döyüşçü və bunu edən ilk yüngül çəkidə idmançıdır. Qrapling oyunu ilə bu qədər yaxından əlaqəli bir döyüşçü üçün, hər keçən döyüşdə Mahaçev özünü tam paket kimi göstərir.

Gecənin tamaşası: İkram Əliskərov

Onun 16 peşəkar döyüşdə yeganə məğlubiyyəti dörd il əvvəl o biri dünya üzrə Khamzat Çimaevə olub. Bu döyüşdən kənarda İkram Əlisgərov orta çəkidə heç kimin həll etmədiyi tapmaca olaraq qalır. Bir zərbə, uçan diz, sonra bəzi qəddar kombinasiyalar iki dəqiqəlik qısa hekayə idi, çünki o, onsuz da heyrətamiz rezyumeyə Warlley Alves-in texniki nüsxəsini əlavə etdi. Onun yenidən Çimayevlə yolları kəsişəcəkmi? Demək çətindir. Lakin o, daha böyük və daha böyük tələbat olan performansları göstərməyə davam edir

Gecənin Tamaşası: Səid Nurməhəmmədov

Necə deyərlər, döyüşçülərə əlavə maaş verilmir və bunu heç kim Səid Nurməhəmmədovdan yaxşı başa düşmür. Muin Qafurovu təqdim etmək üçün cəmi bir dəqiqə on üç saniyəyə ehtiyacı olan Nurməhəmmədov indi ağır çəkidə tarixdə on ən sürətli təqdimatdan ikisinin sahibidir, ilk onluğa ikisi olan yeganə döyüşçüdür. Dağıstan məhsulu indi son altı oyunun beşində qalib gəlib və onu asan görünməyə davam edir.

Gecənin tamaşası: Məhəmməd Mokaev

“Bu uşaq problemlidir. Məhəmməd Mokaev Tim Elliott üzərində qələbəni təmin edərkən diktor Paul Felder dedi. Və bu hiperbola deyil. Beş UFC döyüşündə ardıcıl beşinci qələbəsi ona 125 funt çəki dərəcəsində ən uzun qələbə seriyasına vəsiqə qazandırır və o, peşəkar olaraq məğlubiyyətsiz qalır. Elliottun gecəsini bitirən sadəcə gözəl baş və qol boğması onun performansını xüsusi edən deyildi. Bu, həm də onun 23 ilini inkar edən və istənilən sayda digər iddiaçıya son qoyacaq hərəkətlərdən qaçmağa imkan verən yüksək döyüş IQ idi. Mokaev indi UFC tarixində gilyotin, qoltuq, boyun əyilməsi və üçbucaq boğulması ilə dörd fərqli texnika ilə UFC-də qalibiyyət qazanan 22-ci döyüşçüdür. “Cəzalandırıcı” filmini şübhəsiz ki, böyük işlər gözləyir.

UFC Döyüş Gecəsi: Yusuf və Barboza

UFC APEX-də ardıcıl ikinci UFC hadisəsi, UFC Fight Night: Yusuff vs Barboza idmançılarının şou göstərdiyi kimi möhtəşəm oldu.

Tədbirdə dominant qərarlar, irəli-geri döyüşlər və bəzi çox təsir edici bitişlər nümayiş etdirildi. Budur, əlavə 50.000 dollar qazanan tamaşalar.
Açar sözlər: UFC294

Oxşar məqalələr

Şərhlər (0)

Şərh yaz