İSLAM MAXAÇEV: "Mənim səviyyəmi hamı başa düşəcək"

UFC-nin Birləşmiş Ərəb Əmirliklərinə illik oktyabr səfərini başa vurmaq üçün şənbə günü Volkanovski ilə yumruq münasibətlərini yenidən alovlandırmaq barədə suala Mahaçev "Əbu-Dabiyə qayıtdığım üçün çox həyəcanlıyam, çünki hamı gözləyirdi" dedi. “Axırıncı dəfə Avstraliyada döyüşdüm və dostlarım, ailəm, Avstraliyaya gəlmək çətin oldu.
"Əbu-Dabi revanş üçün ən yaxşı ərazidir" dedi. "İlk dəfə Avstraliyada hər şey onun tərəfində idi, amma indi dəyişdi. O, mənim ərazimə gəlir”.

Mahaçev ikinci dəfə tanış düşmənlə qarşılaşmağa hazırlaşsa da, funt-sterlinqli böyüklər arasında revanş ilkin plan deyildi.
Şənbə gününün əsas tədbiri ötən oktyabrın əsas cazibəsinin davamı olmaq niyyətində idi - Dağıstan dağlarından olan çempion ilə onun ötən il titul uğrunda məğlub etdiyi braziliyalı məşhur Çarlz Oliveyra arasında ikinci döyüş.
Amma Əbu-Dabiyə yola düşməzdən bir neçə gün əvvəl məşqdə səhvən dirsək keçmiş çempionun sağ gözündə böyük bir kəsik açıb, onu yarışa bilməyəcək və UFC-ni “Do Bronxs” yarışında iştirak etmək üçün əvəzləyici axtarmağa məcbur etdi. .”

Lələk çəki çempionu mükəmməl məna kəsb etdi.

Mahaçev Volkanovski ilə ikinci görüşlə bağlı deyib: "Mən bunun yenidən olacağını düşünürdüm, amma nə vaxt olduğunu bilmirdim". “Mən də revanş oyununu istəyirdim, çünki son döyüşdən sonra insanlar döyüş haqqında danışırdılar və azarkeşlər cavab görüşünə baxmaq istəyirlər”.
Onların ilk qarşılaşması çox gözlənilən bir hadisə idi, bir il əvvəl Mahaçevin çempionluq qələbəsindən sonra səkkizbucaqda bir araya gəlməyə başladı və idmanın ən yaxşı iki funt-sterlinq istedadını UFC qızılı ilə bir-birinə qarşı qoydu.

Nəhayət, onlar bir-birinə qarşı durduqda və RAC Arenada hərəkət başlayanda, duel çempionları səkkiz ay sonra İlin Mübarizəsi qısa siyahısında qalan bir döyüş yaratmaq üçün birləşərək gözləntiləri aşmağı bacardılar.

Mahaçev dördüncü raundun çox hissəsini Volkanovskinin kürəyinə sarılıb döyüşü bitirmək üçün vasitə axtarırdı, hər kəsin öz anları var idi, ancaq doğma şəhərin rəqibi beşinci raundda toparlandı və çempionu çərçivədə gec çaşdırdı. Bu, hər kəsin oturacaqlarının kənarında, ümumiyyətlə oturmuş olub-olmadığını izlədiyi ultra rəqabətli bir iş idi və hər kəs səkkizbucaqlı haqqında danışarkən, balların yüksək səslə oxunmasını gözləyəndə nəticə qeyri-müəyyən idi.

Onluqlar və doqquzluqlar cəmləndikdə, cəmi iki dəfə 48-47 və 49-46 xalla titulunu qoruyan Mahaçevin xeyrinə oldu.
Açar sözlər: UFC294

Oxşar məqalələr

Şərhlər (0)

Şərh yaz